Започва юбилейното 10-то издание на Пътуващите семинари на ДиТра

На 19 октомври от Пловдив стартира десетото издание на ежегодните пътуващи семинари на CAD/CAM центъра на ТехноЛогика – ДиТра. Те ще преминат под мотото „ДиТра и ТехноЛогика с нови решения за индустрията“ и традиционно ще запознаят гостите с най-новото от света на CAD/CAM софтуера и 3D принтирането.

В рамките на ежегодното роудшоу стотици инженери и конструктори ще имат възможността да станат свидетели на новостите от продуктите на DS SOLIDWORKS Corp., Dassault Systemes, Delcam, Stratasys и Creaform.

Специален гост на събитието в Пловдив ще бъде Робърт Хътър, директор на CAMWorks за регион ЕМЕА. В своята презентация той ще разкрие последните проекти на CAMWorks, които по-късно ще бъдат разгледани детайлно от CAM-екипа на ДиТра.

CAMWorks е най-новият партньор на CAD/CAM центъра на ТехноЛогика. Той предлага функционалност за автоматично разпознаване на технологичните компоненти, която почти напълно елиминира повтарящите се задачи и намалява времето за програмиране с до 90%. Програмата улавя и съхранява най-добрите практики на потребителя така, че да ги използва впоследствие като база от знания за по-лесно програмиране. CAMWorks е първото CAM решение със златен статут от SOLIDWORKS.

Останалите спирки на пътуващите семинари ще бъдат Русе (26 октомври), Варна (8 ноември) и София (14 ноември). И тази година като част от роудшоуто в ТУ-Варна и Русенския университет ще се проведат Университетски дни.

Регистрирайте се за участие от този линк.