Все още не намирате вашата желана позиция?

Можете да се присъедините към екипа на ТехноЛогика и без да има
свободна позиция. Изпратете ни CV…

 • Пуснете файловете тук или
  Максимален размер на файла: 2 MB.
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.

  Стажантска програма

  Създадохме стажантската си програма още през от 1993 г. като през 2005 г. поставихме началото на настоящия модел, съвместно с Факултета по математика и информатика на Софийския университет. МОН го разпозна и оцени, като мотивира и финансира в първите години неговото прилагане и за други специалности и университети. Днес той е възприет и се използва широко в учебните програми на българските висши училища.

  Преди години наше конкурентно предимство бе ниската цена на труда, а сега е високото качество на продукцията ни. Ние вярваме, че това, което ни отличава днес, са иновациите. Заедно с нашите партньори от ДиТра, центъра на 3D решения на ТехноЛогика, успяхме да автоматизираме голяма част от дейностите в конструктивния отдел. Увеличихме производителността, намалихме времето за конструиране. Пренасочихме специалисти, които изпълняваха рутинни операции, към творчески дейности, което донесе добавена стойност за фирмата ни.
  В лицето на ДиТра срещнахме много професионализъм, но ключовото е, че направихме един отбор. Търсихме съмишленици, гледащи в една посока, така открихме ДиТра.
  ДиТра са почтени, търсят висока клиентска удовлетвореност и се стремят към съвършенство в своята работа.

  Гергана Филипова

  Директор бизнес развитие, Биомашиностроене АД

  Благодарим на вас, създателите на Централния регистър на особените залози, които през изминалите 25 години бяхте отдадени на общата ни кауза и сега, въпреки всички трудности, продължавате да сте до нас. Вие сте нашата надеждна ИТ подкрепа и имате специално място в сърцата ни.

  Наташа Босева

  Директор, Централен регистър на особените залози

  Благодаря на „ТехноЛогика“ за работата по Централизираната автоматизирана информационна система „Съдебен статус“. Хората от екипа бяха изключително отзивчиви и отговаряха на всички нови изисквания, които поставяхме, дори да не бяха в първоначалното задание.

  Михаил Алексов

  Председател на Районния съд – Перник