Стажантска програма

В ТехноЛогика създаваме собствени софтуерни продукти и иновативни решения, като непрекъснато следим зараждащите се технологии и възможности и инвестираме в идеите на нашите служители. Развиваме екип, който не само постига повече и по-значими професионални резултати, а и иска да споделя знания, вярва в общи ценности и влага време и усилия в подобряване на средата, в която живеем. Заедно разработваме информационни системи, които спасяват човешки живот, спестяват милиони часове годишно чрез административни е-услуги на гражданите и бизнеса и подпомагат българските фирми да бъдат по-успешни.

Ако искаш това – стажантската програма на ТехноЛогика е точно за теб!

Създадохме стажантската си програма още през от 1993 г., като през 2005 г. поставихме началото на настоящия модел, съвместно с Факултета по математика и информатика на Софийския университет. МОН го разпозна и оцени, като мотивира и финансира в първите години неговото прилагане и за други специалности и университети. Днес той е възприет и се използва широко в учебните програми на българските висши училища.

Продължителността на стажа е 10 седмици, в които участниците преминават през специализирано обучение в подбрани технологии и работят по проекти на фирмата, подкрепяни и напътствани от ментори. Най-добре представилите се стажанти получават предложение за постоянна работа, съобразена с програмата им в университета, за да могат да завършат образованието си.

Периодът на провеждане на стажантската програма е от средата на юли до края на септември, а подборът на кандидати започва през април. Може да изпратите своята кандидатура по всяко време, като използвате формата по-долу.

Галерия

кАНДИДАТСТВАЙ ЗА СТАЖ

  • Drop files here or
    Max. file size: 2 MB.