Търсим новите си стажанти

За 27-и път ТехноЛогика стартира днес кампанията си за своята лятна стажантска програма в направление „Разработка на софтуер“. От днес до 30 юни т.г. кандидатите може да подадат своите документи. Те ще бъдат поканени за писмен изпит по SQL и  алгоритмични задачи, а тези, които го издържат успешно – и на интервю.

Всички одобрени младежи ще преминат едномесечно специализирано обучение в София, водено от сертифицирани лектори от нашия екип. Въз основа на представянето им ще бъде направен подбор на тези, които ще продължат стажа с работа по проекти, което ще се проведе в офисите ни в София и Бургас.

Програмата ни се радва на голям интерес от страна на студентите поради доказаните ползи и резултати за преминалите през нея.

„Още в началото, когато започнахме в София, ми направи впечатление, че всичко се прави с голям професионализъм. Запознах се с много хора, отлични специалисти, мога само да се уча от тях“, споделя Живко Радев от Карнобат, който бе част от последната ни група стажанти, а сега работи в офиса на ТехноЛогика в Бургас.

„Впечатли ме приветливостта и неоспоримата компетентност на колегите“, казва неговият колега Христо Велев от Варна, който след стажа си е част от екипа ни в София.

ТехноЛогика създава стажантската си програма още през от 1993 г. като през 2005 г. постави началото на настоящия модел, съвместно с Факултета по математика и информатика на Софийския университет. МОН го разпозна и оцени, като мотивира и финансира в първите години неговото прилагане и за други специалности и университети. Днес той е възприет и се използва широко в учебните програми на българските висши училища.

Може да кандидатствате за стажантската ни програма тук.