Награда “Най-добра дарителска програма” за TechnoMagicLand получи ТехноЛогика

TехноЛогика получи наградата в категория „Най-добра дарителска програма“ на годишната церемония на Български дарителски форум за интерактивния детски център за наука и технологии TechnoMagicLand.

Мисията на TechnoMagicLand е да провокира интереса към природните и инженерните науки, технологиите и математиката у децата между 7 и 14 г. Детският център работи от юни 2018 г. и само през първата година от своето съществуване е приел 14 хил. посетители от България и 18 държави от цял свят. Вече 5 училища провеждат часове от учебната си програма на територията за любопитковци. Церемонията за наградите “Най-голям корпоративен дарител” на БДФ се проведе на 21 ноември за 14-а поредна година.

Домакин на церемонията беше президентът Румен Радев. В конкурса форумът отличава компании с устойчиви и прозрачни инвестиции в значими обществени каузи в България. За БДФ е изключително важно да насърчава не само дарителските инвестиции, но и тяхната устойчивост във времето. Ето защо устойчивостта на дарителството беше акцент на тазгодишната церемония.