Центърът за киберотбрана на НАТО благодари на ТехноЛогика за приноса към учението Locked Shields

Центърът за киберотбрана на НАТО благодари на ТехноЛогика за приноса на екипа ни в организирането и провеждането на учението Locked Shields.

Най-голямото киберучение в света с участието на близо 3000 ИТ специалисти от 38 държави се проведе в Естония под егидата на НАТО в края на април 2023 г.

Димитър Радев, ръководител на отдел „Информационна сигурност и инфраструктура“ в българската софтуерна компания, за втора поредна година бе част от зеления екип на учението и отговаряше за Microsoft технологиите, използвани в него.

„Центърът за върхови постижения на НАТО за съвместна киберотбрана би искал да благодари на „ТехноЛогика“ за отличното сътрудничество по проекта Locked Shields – пише директорът на Центъра д-р Март Ноорма в писмо до Огнян Траянов, изпълнителен директор на ТехноЛогика. – Освен това изразяваме искрената си благодарност на Димитър Радев за ценния му принос към разработването на Locked Shields и за ръководството на екипа на Microsoft, който направи Locked Shields толкова успешен.“