Евро 2024 идва в офиса с TL Bet

Регистрация – при избора на потребителско име изберете служебното потребителско име, за имейл адрес посочете служебния.

Подаване на прогнози:

В турнира участват 24 държави. Първоначално четири отбора ще играят помежду си в шест групи. Победителите и вторите в групата, както и четирите най-добри отбора, заели трето място, се класират за шестнайсетина финалите. Ако отборите в една и съща група имат еднакъв брой точки, първият решаващ фактор е прекият резултат на двата отбора. Ако два отбора на трето място в различни групи са с равен брой точки, в играта влиза головата разлика. След това системата на елиминациите продължава през четвъртфиналите и полуфиналите до финала. Ако няма победител в 90-те минути, мачовете от елиминациите се решават чрез две 15-минутни продължения или дузпи. Приемаме залози за резултати в редовното време т.е. при директни елиминации не важат голове от продължения или дузпи.

Преди всеки кръг ще видите в профила си мачовете от кръга и очакваме да въведете прогнози за всички от тях едновременно, след което да запазите вашите прогнози с бутона „Запази прогноза“. Няма да е възможно подаване на данни само за един мач от кръг – ако въведете числа само за една среща, останалите ще се запомнят в профила ви като подадени прогнози с резултат 0 на 0.

Точкуване:

Познат точен резултат от мача (брой вкарани голове от отбор) – пет точки.

Познат резултат (победа за даден отбор, равен) – две точки.

Грешен резултат  – нула точки.

Минути след края на всеки мач верният резултат ще бъде отразен в системата и може да видите в профила си дали сте познали и колко точки сте спечелили от конкретния мач и от началото на залаганията.

В секцията „Класиране“ може да видите резултатите на всички колеги, подредени в класация, водена от тези с най-висок рейтинг (точки). Може да видите и данни за профила и прогнозите (мачовете, които вече са приключили) на колега, като кликнете върху конкретен потребител от таблицата с класирането.