Електронно трудово досие

Забравете за отпечатване, подписване, сканиране и съхранение на хартиени документи. Модул Електронно трудово досие и интеграцията с доставчици на електронни подписи ви позволява да подписвате и съхранявате всичките HR документи на едно сигурно място. Вграденият регистър, автентикациите за потребителите и контролираният достъп, осигуряват 100% защита на данните.

Архив на електронно документи

Модулът Архив на електронни документи е идеалното решение за компании, които търсят модерен, ефективен и сигурен начин за управление на HR документи. Тук можете да съхранявате всичките си електронно подписани документи на едно място, достъпно отвсякъде и по всяко време. Модулът осигурява надеджни функции за сигурност, гарантирайки, че вашите HR документи са защитени от неоторизиран достъп. Освен това можете лесно да търсите и извличате подписани документи, ускорявайки HR услугите и спестявайки ценно време.

Електронно подписване

Насладете се на удобството и сигурността на електронните подписи с интеграцията с доставчиците на удостоверителни услуги Борика и Евротръст. Изберете метод за подписване на работодател – надеждния квалифициран електронен подпис (КЕП) от Борика или квалифицирания електронен подпис в облака (ОКЕП) на Борика и Евротръст. Служителите избират дали да подписват с КЕП или OKEП. Присъединете се към революцията на електронния подпис днес с нашите решения за електронно подписване на документи.

Self-Service

Self-Service достъп за служители до персоналните им трудови договори, а за мениджурите – до документите на техния екип.

Научете повече за HeRMeS® и
останалите Бизнес процеси

Искате да имплементирате
HeRMeS®