ДиТра с престижни отличия от SOLIDWORKS World 2017

10 февр 2017
Най-авторитетното CAD/CAM събитие в света SOLIDWORKS World донесе на ДиТра поредното високо признание. На проведения от 5 до 8 февруари в Лос Анджелис форум, CAD/CAM центърът на ТехноЛогика за трети път си заслужи място сред членовете на престижния „SOLIDWORKS Club 100%”. Той обединява компаниите, изпълнили всичките си продуктови цели за предходната календарна година. По този начин ДиТра стана единствена фирма в региона на Балканите и бившите югославски републики, печелила наградата три пъти. Тя традиционно е сред отличниците на SOLIDWORKS, като в миналогодишното издание на събитието бе отличена с първа награда в категорията „Възобновяване на абонаменти за поддръжка“ за регион EuroMed, включващ страни като Италия, Турция и Израел.

На тазгодишното издание на форума присъстваха г-н Цветан Стоянов, директор 3D решения в ТехноЛогика и младият специалист на ДиТра Пенко Ангелов, който от своя страна бе отличен с най-високото професионално признание на SOLIDWORKS – Elite Application Engineer Award. То се връчва на специалистите, преминали най-тежките процеси по сертификация и номинирани от регионалните технически мениджъри на SOLIDWORKS. Измежду хиляди инженери, българинът бе избран да заеме място сред 32-мата призьори от регион EMEAR (Европа, Близкия изток, Африка и Русия). Високото майсторство и непрекъснато развитие на Пенко Ангелов и неговите колеги от ДиТра превърнаха техния технически екип в най-добре сертифицирания на Балканите. Със своето максимално ниво на квалификация той се нарежда до екипите на водещите световни компании.

SOLIDWORKS World 2017 донесе повод за гордост и на един от ключовите клиенти на ДиТра – фирма Айгер Инженеринг. Високотехнологичната машиностроителна компания бе изведена като единствен пример за добра практика в презентацията на Тимъти Халър, директор на Sales Gauge. Айгер Инженеринг е изцяло стандартизирана по продуктите на SOLIDWORKS, а причината да получи признание от най-високата професионална трибуна е успешната работа със SOLIDWORKS Electrical Professional 3D. Това е поредното доказателство, че ДиТра е безценен помощник на индустриалните фирми в България в тяхното технологично развитие, осигурявайки им комплексни решения за проектиране, производство, симулации, техническа комуникация и цялостно управление на инженерната дейност.
  • Прес съобщения