ТехноЛогика с редизайн на своето лого

3 ян 2017

Софтуерната компания ТехноЛогика посрещна 2017-та година с обновено лого. След редизайна в него са запазени разпознаваемите, специално разработен още със създаването на фирмата, шрифт и символ с ромбовидна форма. От компанията остават верни на зеления цвят, но сега той подчертава зелените технологии като елемент на фирмената социална отговорност, а нов стоманеносив цвят символизира желязната логика, която в синергия с творчество и високи технологии, прави разработките на фирмата устойчиви като стомана. Появяват се и искри като символ на огъня, творческото начало и вдъхновението.

Отразявайки новите тенденции и възможности на типографията, в логото са използвани 3D елементи и ефекти – препратка към новото развитие на 3D решенията, които ТехноЛогика предлага. Към тези решения през изминалата година тя усвои и добави върховите софтуерни продукти за инженерно проектиране на Dassault Systèmes (3DS) и 3D скенерите на водещия световен производител Creaform.

За типографското изписване на логото е използвана консултантската помощ на проф. Тодор Варджиев, художник, графичен дизайнер и калиграф. Логото има специфичен наклон, който отразява продължаващото динамично развитие на компанията. Флагманът на собствените софтуерни продукти на ТехноЛогика - системата за управление на човешки ресурси HeRMeS®, е вече 20 години на пазара и се използва от над 600 организации в 7 страни, но продължава ускорено да се развива. През 2016 г. бе обявена 6-тата версия, нови Self Service процедури и ново мобилно приложение към тях. Динамично се обогатява и портфолиото на ТехноЛогика. През миналата година софтуерната компания разкри ново направление - „Решения за сигурност“, чийто акцент е поставен върху киберзащита и управление при кризи. Вече е и партньор със световните лидери в тези области - Crypto и Systematic.

„В областта на сигурността, като по-общо понятие, работим по центрове за превенция и управление при кризи. Завършихме проект за анализ на риска и планиране на действия при наводнение за община Бургас. Работим и по проект на НАТО, където редом до световни компании защитаваме името на българската софтуерна индустрия, добиваме опит, увереност и ноу-хау“, заяви изпълнителният директор на ТехноЛогика Огнян Траянов.
  • Продукти и услуги
  • Прес съобщения