Виртуална среща на ДиТра: “Продължаваме заедно с нови възможности и работещи приложения”

30 ноември 2020

Обикновено по това време от годината ДиТра провежда семинари из страната, на които демонстрира последните новости в 3D решенията, успешните си проекти и нови продукти. И макар 2020-а да наложи редица промени, на 25 ноември екипът на ДиТра спази традицията да се срещне с клиентите и партньорите си, но този път виртуално.

Важен акцент на срещата бяха собствените разработки на ДиТра за автоматизация на конструкторския труд за разработка и редактиране на продукти в Биомашиностроене, с използването на програмния интерфейс (API) на SOLIDWORKS, и за подпомагане на работата по сглобяване на продуктите в Лесто Продукт с помощта на SOLIDWORKS Inspection SOLIDWORKS Composer. С тези успешни примери бе показано как към услугите на ДиТра по подбор и оптимално използване на софтуер и техника спрямо спецификата на клиента, оживяването на новопридобити високотехнологични машини и осмисляне на инвестициите в тях, вече се добавят и собствени продукти и разработки.

Участниците също така научиха какви са новостите в SOLIDWORKS 2021 и CAMWorks 2021 и как могат да използват технологиите на Stratasys за директно производство на точни и здрави монтажни и технологични приспособления, както и за крайни изделия в малки серии. Сред темите бяха и подобренията в новата версия на скенера MetraSCAN3D – 4 пъти по-бърз в сравнение с предишното поколение.

Експертите от ДиТра представиха и възможностите на платформата 3DEXPERIENCE за цялостна разработка и управление на продуктите, независимо къде се намирате и на какво устройство работите.

Ако сте пропуснали Виртуалната среща на ДиТра, можете да гледате видеата от нея тук.
  • Публикации

Директор Комуникации