Виртуална среща на ДиТра: “Продължаваме заедно с нови възможности и работещи приложения”

20 ноември 2020

Всяка година по това време центърът за 3D решения на ТехноЛогика, ДиТра, традиционно организира семинари на живо в страната, на които представя новостите в продуктите и услугите, които предлага. В тази по-различна 2020-та срещата ще бъде виртуална и независимо от необичайните условия ние, “Продължаваме заедно с нови възможности и работещи приложения”, каквото е и мотото на събитието.

Събитието ще се излъчи онлайн на 25 ноември (сряда) от 13:30 ч. и всички експерти от ДиТра ще бъдат на линия, за да отговарят на въпросите на публиката.

По време на събитието ще видите подобренията в SOLIDWORKS 2021. Новостите включват по-лесна работа със сглобени единици, повече гъвкавост при детайлите, графична оптимизация, по-висока производителност при чертежи и др. Ще научите повече за последните внедрявания на CAMWorks в български индустриални фирми и новостите в CAMWorks 2021.

За екипа на ДиТра винаги е било от първостепенно значение да дава по-висока добавена стойност на своите клиенти. Нашите услуги са с фокус към оптималното използване на прецизно подбраните софтуерни продукти, спрямо спецификата на дейността, оживяването на технологичния парк и осмисляне на инвестициите.

На 25 ноември ще споделим опита си от собствени разработки за наши клиенти, които ни се довериха. Ще разберете как се автоматизира конструкторския труд за разработка и редактиране на продукти в Биомашиностроене с използването на програмния интерфейс (API) на SOLIDWORKS и как SOLIDWORKS Inspection и SOLIDWORKS Composer подпомагат работата при сглобяване на продуктите в Лесто продукт.

Платформата 3DEXPERIENCE и възможностите й за цялостна разработка и управление на продуктите - от идеята до производството, независимо къде се намирате, е сред акцентите на събитието.

По време на виртуалната ни среща експертите на ДиТра ще разкажат още как можете да внедрите технологиите на Stratasys за директно производство на точни и здрави монтажни и технологични приспособления, както и за крайни изделия в малки серии. Ще видите и как 3D скенерите на Creaform предоставят безценна помощ при ремонтно-възстановителни дейности и качествен контрол там, където другите не могат.

Не пропускайте да научите първи последните новости в 3D решенията, като се регистрирате за онлайн събитието тук.
  • Публикации

Директор Комуникации