Поредната група бъдещи ИТ специалисти започнаха своя стаж в софтуерната компания ТехноЛогика

5 авг 2020

Въпреки епидемичната обстановка, която забави и замрази не малко процеси в компаниите, ТехноЛогика продължава да осъществява своите програми в полза на образованието. Българската софтуерна компания реши да проведе традиционната си стажантска програма, за да даде отново възможност на младите програмисти да натрупат опит и работят по реални проекти. Радостно е, че въпреки затруднената ситуация, студентите продължават да търсят реализация – бяха получени над 340 кандидатури за стаж. 18 младежи от различни университети вече са част от стажантската програма. Тя започна със специално събитие в ТехноМеджикЛенд, на което екипът на ТехноЛогика представи мисията и ценностите на фирмата, направленията на бизнес, както и ключовите проекти на компанията. След преминатото специализирано обучение, което тази година бе дистанционно, стажантите вече са разпределени по проекти и с напътствията на своите ментори започнаха реалната си работа в компанията. През следващите два месеца те ще имат възможност да се учат от доказани специалисти, ще натрупат нови умения и ще направят първите си професионални крачки, а най-добрите от тях ще останат на работа в ТехноЛогика.

Пожелаваме им успех!

Директор Комуникации