ТехноЛогика участва за трети път в "Игри за добрини"

22 окт 2019
За трета поредна година ТехноЛогика се включи в проекта на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН „Игри за добрини“. В него отговорни компании се обединяват около добротворчество, съчетано със спорт. ТехноЛогика взе участие в турнирите по футбол и тенис на корт, подкрепяйки каузата „Готови за успех“ на фондация bCause. В нея ученици и студенти, останали без единия или двамата си родители получават стипендии за отличен академичен успех. До избора на кауза се стигна след вътрешно гласуване между служителите на компанията.

ТехноЛогика бе домакин на турнира по футбол за трети път. След множество интригуващи двубои, проведени на "Спортна база Бояна", софтуерната компания се поздрави с второто място в крайното класиране. Победител стана отборът на Асарел Медет.

В турнира по тенис на корт ТехноЛогика завърши на трето място при дамите, запазвайки традицията да записва призови класирания в надпреварата. Победител в отборното класиране стана отборът на Аурубис България.

И тази година проектът преминава с голям успех и благодарение на задружните усилия на всички участници бе оставен поредният положителен отпечатък върху благотворителността. През 2019 г. турнири от "Игри за добрини" се проведоха още по тенис на маса и волейбол.
  • Социална отговорност