ДиТра отново получи признание на SOLIDWORKS World 2019

15 февр 2019
     Традиционно в началото на февруари, SOLIDWORKS World 2019 събра няколко поколения творци и иноватори променящи света около нас. Споделянето на опита и успеха винаги има силата да вдъхновява и мотивира за нови идеи и тяхната реализация, а това събитие среща хиляди професионалисти, които всекидневно използват софтуера за инженерно проектиране SOLIDWORKS. Освен множеството технически и търговски сесии, на SOLIDWORKS World се отделя специално внимание на партньорите, постигнали забележителни резултати през изминалата година.

CAD/CAM центърът на ТехноЛогика, ДиТра, отново беше сред отличниците в EMEAR региона (Европа, Близък Изток, Африка и Русия) в категорията за възобновяване на абонаментите за поддръжка и удовлетвореност на клиентите. Наградата лично получиха Велин Недялков и Живко Гогаджов от търговския екип на ДиТра, които присъстваха на събитието в Далас. Тя е резултат от доверието на над 500 фирми, които екипът на CAD/CAM центъра поддържа всекидневно.

„Горди сме, че имаме най-висок процент потребители, подновяващи поддръжката си, което се дължи на високото качество и разнообразие на услугите, които получават клиентите ни в рамките на поддръжката. “, коментира признанието Огнян Траянов, собственик и изпълнителен директор на ТехноЛогика.

От събитието в Далас екипът на ДиТра се връща с информация за много нови възможности и перспективи за бъдещето на инженерното проектиране, базирани върху изключителните инструменти на SOLIDWORKS и новата платформа 3DEXPERIENCE.WORKS, която ще ускори и насърчи растежа на всички производствени сектори.

Изминалата 2018 г. беше забележителна за ДиТра и поради още едно признание, както за екипа й, така и за българските потребители на SOLIDWORKS – Джан Паоло Баси, изпълнителен директор на SOLIDWORKS Corp. беше специален гост и вдъхновяващ лектор на XIX среща на приятелите на ДиТра. Това е събитието, на което ДиТра събира CAD/CAM обществото на България и споделя опита на техническия си екип, както и успехите на клиентите си при решаване на различни предизвикателства в проектирането и производството. Г-н Баси беше изключително впечатлен от иновативните български продукти, проектирани с водещия софтуер – автожирът на Ники Ротор Авиейшън, високотехнологичният робот на Милара Интернешънъл и болидът от Formula Student на ТУ-София. Поради ограниченото време и корпоративни политики на Dassault Systems, само сп. Мениджър успя да вземе интервю от Джан Паоло Баси. Какво каза той за бъдещето на SOLIDWORKS и партньорството с ДиТра можете да прочетете ТУК.
  • Продукти и услуги
  • Социална отговорност