ТехноЛогика проведе „Конкурс за най-добро домашно вино 2018"

9 февр 2018
Февруари е месецът на любовта и виното. Но не поотделно, както много хора смятат, а в комбинация. Защото доброто вино се прави с любов! Това знаят най-добре служителите на ТехноЛогика, станали част от традициония фирмен конкурс и дегустация на най-добро домашно вино.

Събитието се проведе на 7 февруари в Централния офис на софтуерната компания и предложи една прекрасна вечер с много смях и приятни емоции с аромат на червено вино. В рамките на конкурса 8 участника предложиха общо 10 вина, които бяха внимателно тествани от взискателно жури в лицето на служителите на ТехноЛогика.

След като и последният глас на журито бе даден, вотът бе преброен. Със значителна преднина победител стана Антон Колев, който не за първи път ще носи титлата „Най-добър винар на ТехноЛогика“. На второ място се класира Румяна Петкова, а третата позиция бе за Румен Христов. Тримата бяха наградени с луксозната книга „Виното. Дегустационен курс“, за да повишат още повече качеството на своите произведения. Победителят пък получи и музикална колонка, защото освен с любовта, виното върви ръка за ръка и с музиката.