ТехноЛогика взе участие във форум за 3D печат

17 март 2017
ТехноЛогика и нейният CAD/CAM център ДиТра взеха участие във Втория национален форум „3D печатът – предвестникът на 4-ата индустриална революция”, проведен на 16 март в София. Българската софтуерна фирма бе сред партньорите на събитието, организирано от ICT Media и участва с презентация и демонстрация.

Форумът бе премиера за новия 3D принтер на Stratasys от серията F123, представен от Велин Недялков, мениджър „Продажби“ в ТехноЛогика. F123 са лесни за използване офис машини, които се отличават с висока производителност, детайлност и повтаряемост. Системата за прототипиране от последно поколение комбинира в себе си възможностите на FDM технологията със софтуера GrabCAD Print, което я превръща в най-гъвкавото решение на пазара.

По време на своята презентация Цветан Стоянов, директор 3D решения в ТехноЛогика, говори за многобройните компетенции на софтуерната фирма по отношение на инженерното проектиране и производство, както и за участието на ДиТра на най-мащабното CAD/CAM събитие в света SOLIDWORKS World 2017. CAD/CAM центърът на ТехноЛогика за трети път бе отличен с наградата „SOLIDWORKS Club 100%”, връчвана на компаниите, изпълнили всичките си продуктови цели за предходната календарна година. Младият специалист на ДиТра Пенко Ангелов пък бе отличен с най-високото професионално признание на SOLIDWORKS – Elite Application Engineer Award.
  • Продукти и услуги