Проведоха се Олимпийските игри на ТехноЛогика

19 септ 2016
След края на Игрите в Рио де Жанейро олимпийският пламък угасна за 4 години, но олимпийската щафета бе поета от ТехноЛогика. На 17 септември ИТ компанията проведе свой турнир в многофункционалната спортна зала в с. Горна Малина.

Участие в събитието взеха над 120 служители на фирмата, които се впуснаха с ентусиазъм в многобройните състезания, включени в богатата програма. Шест олимпийски дисциплини намериха място в спортния празник, а именно футбол, волейбол, баскетбол, бягания на 60 м и 1200 м и тенис на маса.

Специален гост на мероприятието бе легендарният волейболен национал от близкото минало Евгени Иванов – Пушката, който бе и съдия на турнира по волейбол. Участникът на Игрите в Атланта (1996) и Пекин (2008) Иванов призна, че е останал впечатлен от нивото, демонстрирано от спортистите на ТехноЛогика. Основната причина за доброто им представяне е, че фирмата разполага с обигран волейболен отбор, който провежда редовни тренировъчни занимания. ТехноЛогика има и свой футболен отбор, който за кратко време успя да се поздрави с няколко купи и отличия за феърплей.

В надпреварата по тенис на маса се заформиха оспорвани битки. Качествените изпълнения следваха едно след друго и си пролича, че някои участници са се подготвяли за турнира на тенис масите, разположени в двата софийски офиса на ТехноЛогика.

Освен състезания, за спортистите бяха проведени занимания по превантивна и лечебно изправителна гимнастика (Heal Fit Gymnastics). Те включваха физически упражнения, насочени към корекция на стойката и подобряване еластичността и издръжливостта на мускулатурата на тялото.

Снимки от мероприятието разгледайте на фейсбук страницата на ТехноЛогика.
  • Социална отговорност