Силен завършек на годината за ТехноЛогика Белград

18 дек 2015
По впечатляващ начин приключи 2015 г. за сръбския офис на ТехноЛогика, след като само за няколко месеца бяха осъществени продажбите на 10 лиценза за висококачествени системи за инженерно проектиране и производство.

От началото на октомври ТехноЛогика Белград снабди четири фирми от северозападната ни съседка с водещия софтуер за инженерно проектиране SolidWorks. С по две работни места за него се сдобиха фирмите Eurotehna и WIG, докато DES и Elitas ще разполагат с по едно място.

За фирма SCGM ще бъдат доставени софтуери на компанията лидер в областта на инженерното производство Delcam. Единият е FeatureCAM, осигуряващ лесно и качествено създаване на обработващи операции, а другият е водещият CAM продукт за 3-5 осно фрезоване PowerMill Pro. С две работни места за него се подсили и фирма INMOLD.

Всичките лицензи са съпроводени от едногодишни абонаменти за обновяване и поддръжка.

Последните месеци бяха изключително динамични за сръбския офис на ТехноЛогика. Освен внедряванията, фирмата проведе семинари в Белград, Ниш и Крагуевац, а към тях трябва да се прибави и участие на Скопския семинар. В края на годината бе проведен и съвместен семинар между ТехноЛогика Белград и сръбската фирма BTS, занимаваща се с продажба на металорежещи машини и инструменти. На събитието бяха представени машини с богати технологични възможности, както и богат набор от софтуерни решения.
  • Продукти и услуги