ДиТра с награди от SolidWorks и Delcam

18 февр 2013

ДиТра, CAD/CAM центъра на ТехноЛогика започна 2013 г. с две нови отличия. Фирмата беше обявена за най-успешния представител на SolidWorks в категорията „Продължаване на абонаменти за обновяване и поддръжка“ в ЕМЕА региона (Top Eastern EMEA Reseller for Subscription Renewal and Recapture). Този показател е и реалният критерий за удовлетвореност на потребителите. Постижението на ДиТра е в регион, в който са Турция и Израел, страни, в които легалното използване на софтуер е с традиции. Този факт за пореден път показва, че професионализма и услугите на техническия екип на фирмата се ценят високо от клиентите й.

Световният лидер в производството на CAM продукти Delcam пък отличи ДиТра като „Най-бързо развиващ се партньор за 2012“ (Fastest Growing Sales Partner 2012). Това признание има изключителна стойност за CAD/CAM центъра, който го получава след реализацията на ключови проекти за успешни български фирми, чиито инвестиции в технологично оборудване бяха осмислени и оползотворени.

Изминалата 2012 г. беше изключително успешна за ДиТра, година на количествен и качествен растеж и на множество технологични достижения, които бяха отличени и в конкурса „Иновативно предприятие на годината“ 2012 в категорията „Процесна иновация/Иновационен хъб“.

Още в началото на 2013 г. екипът на CAD/CAM центъра на ТехноЛогика започна работа по няколко мащабни внедрявания на CAD/CAM технологии, които ще допринесат за повишаване на производителността и ефективността на фирмите, които ще ги използват. Подготвят се и станалите традиционни събития за потребители на продуктите на Delcam и Solidworks. Семинарът посветен на средствата на Delcam ще се състои на 26 март в Новотел Пловдив.