Огнян Траянов е „Мистър Икономика 2012“ в категорията "За принос в развитието на ИКТ"

29 ноември 2012

Изпълнителният директор на ТехноЛогика , г-н Огнян Траянов, бе отличен с наградата „Мистър Икономика 2012“ в категорията „За принос в развитието на информационните и комуникационните технологии“. На официална церемония състояла се на 28 ноември в Националния исторически музей, г-жа Гергана Паси, която е определена за българския дигитален шампион по инициатива на Европейската комисия връчи статуетката на г-н Траянов.

Ние не възприемаме това отличие като признание само за постигнати финансови резултати или експанзия. Вярваме, че е оценка  на професионализма и посвещението, които влагаме  в работата си;  за помощта, която оказваме на българските фирми при използването на информационни технологии; за общественоотговорната ни дейност; за това, че подпомагаме развието на българската икономика”, смята Огнян Траянов.

Целта на конкурса "Мистър и Мисис Икономика" е да се покажат най-добрите в сферата на бизнеса - мениджърите, които  уверено водят компаниите си по пътя на успеха; онези  бизнес лидери, които с постиженията си са вдъхновение  за родните предприемачи.